Facem excursie!

Standard

A trecut un an de la ultima excursie in care ne-am distrat de minune, asa ca ne-am dori sa repetam experienta! De data aceasta, ne vedem la Rucar!

FOLLOW ME  va invita in EXCURSIA PRIMAVERII!

Sarbatoreste inceputul sezonului cald intr-o zi de joaca plina de surprize la Rucar!

Cand? pe 19 mai

Unde? La Rucar, unde vom invata despre unul dintre cele mai frumoase mestesuguri romanesti la Atelierul de tesatorie si apoi vom vizita Pestera Dambovicioara.

Cine poate participa? Copii, parinti, bunici, verisori, prieteni, bone care vor fi insotiti de profesori de la Follow Me, masa calda de pranz la restaurant, vizite la atelierul de tesatorie si pestera.

Cat costa? 50 platitori119 RON; 40 platitori129 RON30 platitori139 RON; 20 platitori159 RON

Inscrierea se efectueaza prin plata excursiei pana la data de 4 mai, la unul dintre sediile Follow Me: Bd. N. Grigorescu 27 sau Bd. Timisoara 35, unde ne puteti gasi de luni pana vineri,  intre orele 09:30 – 18:30.

Noi abia asteptam! Sper ca si voi sa fiti la fel de entuziasmati ca si noi de aceasta excursie. E o ocazie buna pentru copii sa se imprieteneasca, sa cunoasca obiceiurile traditional romanesti sa se distreze si sa respire un aer curat. Nu strica niciodata sa iasa din Bucuresti si din fata calculatorului pentru o zi de relaxare si distractie.

Pentru mai multe detalii si oferta completa, apasati aici!

Va asteptam cu un comentariu la postare daca va ganditi sa veniti!

 

Leave a comment